Acasă Politic Bucuresti: Liliana Minca: Piedone nu a fost niciodata un om de partid

Bucuresti: Liliana Minca: Piedone nu a fost niciodata un om de partid

DISTRIBUIȚI

104473 – 03102011- Cristian Popescu Piedone este un primar bun în Sectorul 4, dar nu a fost niciodată un om de partid, susţine preşedintele Organizaţiei de Femei a PC.

“Nu ştiu cu ce argumente vrea el să ne convingă că este potrivit pentru funcţia de preşedinte al partidului. Ce nu ştiu foarte mulţi este că are un birou la sediul central în care nu a călcat niciodată. Mai rău de atât este că nu a fost în teritoriu să ne susţină filialele care au avut nevoie de sprijin, decât o singură dată, la Piatra Neamţ. Cred că mulţi lideri au şi uitat cum arată Piedone sau că Piedone este în continuare membru al PC. Chiar dacă are una dintre cele mai importante funcţii de conducere în Partidul Conservator, cea de prim-vicepreşedinte, a lipsit de la majoritatea şedinţelor de partid, indiferent că vorbim de şedinţele sătămânale ale Biroului Executiv Central sau de cele lunare ale Biroului politic. Cred că singurul său interes acum este cel dictat de putere, şi anume să rupă PC în două ca mai apoi să îi fie mai uşor PDL-ului să dezbine şi USL. PDL nu are proiecte pentru români şi de teama de a nu pierde alegerile din 2012, şi mai ales de teama de USL, fac tot ce pot să dărâme această construcţie politică. Îmi pare rău că avem în partid oameni atât de slabi şi de şantajabili care cedează celor mai mici presiuni din partea puterii. Sunt oameni fără caracter şi fără scrupule, mă refer aici atât la Ciuhodaru cât şi la Piedone, care maschează că interesul lor este cel de a-i ajuta pe români. Adevăratul interes însă, şi mai ales adevărata faţă, nu pot fi mascate şi în interiorul partidelor. Aici ori eşti om de caracter, ori nu eşti”, a declarat Liliana Mincă.

Cristian Popescu Piedone şi-a anunţat vineri demisia din toate funcţiile pe care le deţine în PC şi a cerut organizarea unui congres extraordinar al partidului la care îşi va depune candidatura pentru funcţia de preşedinte. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.