Acasă Politic Bucuresti: Premierul Boc s-a intalnit cu conducerea companiei Intel Romania

Bucuresti: Premierul Boc s-a intalnit cu conducerea companiei Intel Romania

DISTRIBUIȚI

104799 – 14102011 – Premierul Emil Boc a avut o întrevedere cu reprezentanţi ai companiei Intel, cu care a discutat despre evoluţia Centrului de Cercetare şi Dezvoltare Software, deschis la Bucureşti în urmă cu un an.

Astfel, Monica Ene-Pietroşanu, country manager al Intel Romania Software Developement Center, a arătat că numărul de angajaţi al Centrului s-a triplat de la deschidere, echipele de dezvoltatori software fiind cooptate în numeroase proiecte în domeniu.

Premierul a apreciat implicarea companiei Intel în educaţie, îndeosebi în formarea profesorilor, la nivel naţional, în ceea ce priveşte predarea cu ajutorul instrumentelor de tehnologia informaţiei. De asemenea, şeful Executivului a arătat că Guvernul Romaniei oferă investitorilor asigurări privind stabilitatea economică şi disponibilitatea realizării unui parteneriat responsabil.

La întrevederea de la Palatul Victoria au mai participat Anamaria Gonczi, finance manager, Dragoş Cârciumaru, site operations manager, Adrian Cioroianu, business development manager Intel, şi Varujan Pambuccian, membru în Comisia pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor din Camera Deputaţilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.