Acasă Politic Bucuresti: Primarul Capitalei a cerut pregatirea utilajelor de deszapezire

Bucuresti: Primarul Capitalei a cerut pregatirea utilajelor de deszapezire

DISTRIBUIȚI

104990 – 21102011 – Primarul General, Sorin Oprescu, a convocat vineri comandamentul in vederea pregatirii pentru iarna.

Avand in vedere temperaturile scazute din ultima perioada, primarul Capitalei a cerut operatorilor de salubrizare sa pregateasca utilajele de deszapezire, sa-si asigure necesarul de material antiderapant, sa pregateasca traseele de actiune si, impreuna cu RATB, sa asigure, in caz de necesitate, curatarea si degajarea statiilor RATB, precum si un numar suficient de masini si tramvaie. Totodata, pentru a evita acumularile de apa sau zapada, Sorin Oprescu a cerut sa se puna accent pe curatarea rigolelor si a gurilor de canal.

In ceea ce priveste starea drumurilor din Capitala, edilul-sef a solicitat Administratiei Strazilor sa realizeze un inventar al strazilor aflate in lucru iar, acolo unde este posibil, lucrarile sa fie finalizate inainte ca temperaturile sa inregistreze valori negative.

Totodata, primarul general s-a asigurat ca programul de adapostire a oamenilor strazii va fi reluat imediat ce temperaturile vor inregistra valori negative si a cerut Directiei Generale de Asistenta Sociala sa distribuie ajutoarele europene destinate persoanelor cu posibilitati reduse, asigurand livrarea directa a acestora catre persoanele care nu se pot deplasa. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.