Acasă Politic Bucureşti: Ospăţ şi răsfăţ de 5,2 milioane de euro la Adunarea Parlamentară...

Bucureşti: Ospăţ şi răsfăţ de 5,2 milioane de euro la Adunarea Parlamentară a NATO

DISTRIBUIȚI

104542 – 05102011 – O sută de euro pe zi va cheltui statul român cu fiecare musafir prezent, în acest weekend, la Bucureşti, la Adunarea Parlamentară a NATO. Bucătarii au conceput meniurile cu gândul la potenţialele alergii pe care le-ar putea avea oaspeţii. Organizatorii au pus la punct şi un spectacol. Şi ca toată lumea să-l înţeleagă, va fi unul de mimă.  Dan Puric este prima surpriză oferită demnitarilor prezenţi la Adunarea Parlamentă NATO. Pe scurt: step, pantomimă, dans, lumini şi muzică. „Persoanele însoţitoare sunt invitate să participe în anumite evenimente sociale pentru cunoaşterea mai bună a tradiţiilor şi obiceiurilor ţării respective”, a declarat Georgian Ghervasie, director al Direcţiei de Comunicare Senat.

Dar, persoanelor însoţitoare li se mai pregăteşte ceva: „Vor fi duse la Sinaia, unde care vom vizita Peleşul, Pelisorul şi staţiunea în general”, a declarat Aura Martiniuc, expert parlamentar Senat.

Oaspeţii vor lua masa la cele două restaurante din Palatul Parlamentului. Unii participanti au transmis deja organizatorilor că sunt alergici la mai multe tipuri de mâncare, prin urmare meniul lor nu va putea conţine ceapă, usturoi, varză, oţet, fructe de mare sau peşte.

Demnitarii străini vor fi cazaţi la hotelurile de 5 stele din centrul Capitalei, în medie cu 250 de euro pe noapte. Statul plăteşte pentru această reuniune 5,2 milioane de euro. Invitaţii vor fi transportaţi cu microbuze noi, vor merge prin Parlament cu lifturi recondiţionate şi vor avea la dispoziţie, birouri şi aparatură nouă. Au fost montate porţi speciale pentru controlul antiterorist, iar şase câini special antrenaţi îi vor ajuta pe angajaţii SPP să depisteze orice posibil pericol. – www.promptmedia.ro, sursa – Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.