Acasă Politic Cluj-Napoca: Cinematograf cu intrare gratuita la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca: Cinematograf cu intrare gratuita la Cluj-Napoca

DISTRIBUIȚI

104490 – 03102011 – Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a inaugurat un cinematograf în care intrarea va fi liberă. Cinematograful nu mai funcţiona de mulţi ani, iar primăria l-a amenajat şi recompartimentat. Cinematograful din cartierul Mărăşti este destinat în special elevilor, pentru a-i motiva să meargă la şcoală, a declarat Sorin Apostu.

”Prin foarte multe litigii, cinematograful a ajuns în proprietatea primăriei, pe care l-am modernizat, l-am compartimentat. E un cinematograf în care se vor viziona inclusiv filme 3D. Ce este foarte important: la acest cinematograf va avea acces gratuit toată lumea şi noi ne adresăm în primul rând şcolilor, vrem să-i premiem pe acei elevi care au fost fruntaşi la învăţătură, nu au absenţe. În acest fel dorim să-i încurajăm să vină la şcoală şi le vom da bilete gratuit la acest cinematograf, indiferent de film. 130 de locuri vor fi rezervate pentru elevi şi 50 de locuri se vor distribui zilnic la primăria de cartier din Mărăşti”, a precizat Sorin Apostu, citat de Admisnistratie.ro.

În cinematograful Mărăşti vor fi difuzate diferite genuri de filme şi vor fi organizate, printre altele, săptămâni tematice dedicate filmului românesc, filmului european sau unor autori şi genuri. Pe lângă sala de cinema, în spaţiul vechiului cinematograf a fost amenajat şi un club al pensionarilor şi un dispecerat al poliţiei locale. Valoarea totală a lucrărilor efectuate pentru amenajare se ridică la două milioane de lei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.