Acasă Politic ANI – membră a reţelei Parteneri Europeni Împotriva Corupţiei

ANI – membră a reţelei Parteneri Europeni Împotriva Corupţiei

DISTRIBUIȚI

106289 – 13122011 – La sfârşitul lunii noiembrie, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a devenit membră a Partenerilor Europeni Împotriva Corupţiei (EPAC), reţea formată din instituţii europene cu rol în combaterea şi prevenirea corupţiei şi din autorităţi însărcinate cu monitorizarea şi anchetarea poliţiei naţionale.

Reunită la Laxenburg (Austria) pentru cea de-a 11-a conferinţă anuală, adunarea generală a Partenerilor Europeni Împotriva Corupţiei a decis, în unanimitate, acordarea statutului de membru EPAC Agenţiei Naţionale de Integritate.

Compusă din peste 60 de instituţii cu atribuţii în combaterea şi prevenirea corupţiei şi autorităţi de monitorizare şi anchetare a poliţiei naţionale, reţeaua EPAC are ca obiective constituirea unei platforme eficiente de schimb de informaţii şi expertiză în privinţa metodelor de luptă împotriva corupţiei, dezvoltarea şi promovarea de bune practici pentru activitatea autorităţilor / instituţiilor membre EPAC, promovarea standardelor de integritate, imparţialitate, transparenţă etc. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.