Acasă Politic Bucuresti: Deputatul Tudor Ciuhodaru cere din nou pedeapsa maxima pentru agresorii personalului...

Bucuresti: Deputatul Tudor Ciuhodaru cere din nou pedeapsa maxima pentru agresorii personalului medical

DISTRIBUIȚI

106238 – 12122011 – Deputatul Tudor Ciuhodaru cere adoptarea de urgenta a proiectului de act normativ care prevede pedeapsa maxima pentru cei care agreseaza personalul medical.

Ciuhodaru sustine ca „sanctionarea actelor de violenta impotriva personalului medical ar descuraja aceasta agresivitate, permitand totodata truditorilor din sanatate sa poata actiona eficient in interesul pacientilor”.

„De asemenea, propunem si ca in cazul decesului personalului medical in urma unei astfel de agresiuni familia sa poata beneficia de o asigurare de viata implicita. Nici astazi acest proiect de lege nu a fost adoptat. Se pare ca mai trebuie sa fie batut vreun ambulantier sau injunghiat un brancardier de la UPU Cluj pentru ca legile pe care le initiez, pornind de la o realitate dureroasa, sa intre in atentia guvernantilor. Acest proiect legislativ a beneficiat doar de avizul negativ din partea ministerului de resort. Sper ca noul ministru al Sanatatii, medic de profesie, sa ne ajute in a salva si vietile celor care salveaza vieti”, a precizat Tudor Ciuhodaru.

Deputatul Tudor Ciuhodaru a depus in urma cu mai bine de un an un proiect legislativ care prevedea masuri drastice impotriva celor care agreseaza personalul medical aflat in misiune. In proiect, Ciuhodaru propunea ca agresiunile impotriva personalului medical sa fie considerate infractiuni si sa fie pedepsite ca atare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.