Acasă Politic Bucuresti: Emil Boc: “Asistam la trimiterea la muzeu a practicilor populiste” –

Bucuresti: Emil Boc: “Asistam la trimiterea la muzeu a practicilor populiste” –

DISTRIBUIȚI

 106205 – 11122011 – „Asistam la reinventarea politicului si la retrimiterea la muzeu a practicilor populiste”, a declarat, sambata, presedintele PDL Emil Boc, la gala organizata de tineretul democrat-liberal. In opinia sa, acordul interguvernamental acceptat de liderii europeni la Bruxelles, care consolideaza disciplina fiscala si incearca sa salveze zona euro, nu este altceva decat o dovada ca Europa s-a intors cu spatele la populism. In viziunea sefului PDL, populismul este reprezentat in Romania de Victor si Crin Antonescu.

„Astazi, cu cat domnii presedinti Ponta si Antonescu vad ca UE abandoneaza populismul si demagogia, le fuge pamantul de sub picioare. Promisiunile lor nu pot fi sustinute nici macar o luna, din punct de vedere economic. Acordul stabilit la Bruxelles este unul impotriva populismului”, le-a spus Boc tinerilor pedelisti, transformand parca decizia mai marilor europeni in argument electoral pentru castigarea alegerilor de anul viitor.

Atacurile impotriva celor doi lideri ai Opozitiei au continuat, pe tot parcursul discursului.

„Nu ne mira ca acestia devin tot mai agresivi cu PDL-ul pentru ca vad ca solutiile propuse de ei nu se regasesc nici macar la partidele socialiste sau liberale din Europa. In aceste conditii, se pune intrebarea ce optiuni are Romania. Singura posibila este cea a prudentei, optiune care s-a demonstrat a fi corecta, din punct de vedere economic. Ceea ce se intampla in Europa ne ajuta sa le spunem oamenilor ca drumul pe care mergem este cel corect. Trebuie sa mergem pe un buget echilibrat, realist, care sa respecte fundamentul cresterii economice – mai putini bani pentru cheltuieli si mai multi pentru investitii”, a mai spus seful Guvernului. –

www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.