Acasă Politic Bucuresti: Sulfina Barbu: Procedurile de modificare a Constitutiei trebuie demarate la inceputul...

Bucuresti: Sulfina Barbu: Procedurile de modificare a Constitutiei trebuie demarate la inceputul viitoarei sesiuni parlamentare

DISTRIBUIȚI

106206 – 11122011 – Procedurile pentru modificarea Constitutiei trebuie demarate la inceputul sesiunii parlamentare viitoare, a declarat, sambata, ministrul Muncii, Sulfina Barbu.

Sulfina Barbu a facut aceste declaratii in cadrul unui eveniment al Organizariei de Tineret a PDL. Ea a spus ca, la inceputul sesiunii urmatoare, trebuie pornite procedurile de revizuire a Constitutiei, pentru a putea fi incluse si prevederile privind deficitul bugetar.

„Daca previzionam ca pana in luna martie trebuie sa semnam acordul interguvernamental, eu consider ca ar trebui sa incepem procedurile de modificare a Constitutiei chiar de la inceputul sesiunii parlamentare. Va fi un accord politic intre toate partidele parlamentare ca exista un proiect pe care puterea si opozitia pot sa mearga impreuna, respectiv revizuirea Constitutiei”, a spus Sulfina Barbu.

Ea a adaugat ca modificarea legii fundamentale, pentru includerea prevederilor acordului interguvernamental, depinde de seriozitatea tarilor care si-au asumat aceasta masura.

„Realitatile ne demonstreaza ca trebuie sa facem revizuirea Constitutiei si, in mod principal, sa trecem in Constitutie deficit maxim de 3% si datoria la maxim 60% din PIB”, a precizat Sulfina Barbu. –

www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.