Acasă Politic Bucuresti : Politist arestat pentru ca furniza infractorilor informatii din dosarul in...

Bucuresti : Politist arestat pentru ca furniza infractorilor informatii din dosarul in care acestia erau cercetati

DISTRIBUIȚI

 – 106240 – 12122011 – Procurorii DIICOT Bucuresti au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Adrian – Constantin Dogarel, pentru săvârşirea infracţiunilor de favorizarea infractorului, aderare si sprijinire a unui  grup infractional organizat, complicitate la savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.

        Potrivit procurorilor, politistul, subcomisar in cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, a furnizat mai multor persoane cercetate informatii confidentiale din cadrul unui dosar penal instrumentat de DIICOT, in schimbul unor beneficii financiare.

        Prin activitatea infractionala, subcomisarul a zadarnicit urmarirea penala, informandu-i pe invinuiti cu privire la planul de ancheta, interceptarile convorbirilor telefonice efectuate in cauza si a contribuit  la alterarea probelor de catre invinuiti.

        Dogarel a oferit date esentiale referitoare la momentele operative, avizand persoanele cercetate cu privire la masurile care urmau a fi dispuse in cauza.

        Datele erau obtinute prin intermediul altor ofiteri de politie, din cadrul BCCO Bucuresti, fata de care cercetarile continua.

        Dogarel fost retinut de catre procurori  pe aeroportul Henri Coanda, in timp ce incerca sa paraseasca teritoriul Romaniei, cu destinatia Singapore.

La propunerea procurorilor DIICOT  instanta de judecata a dispus arestarea preventiva a acesruia pentru 29 de zile. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.