Acasă Politic Bucuresti: Mircea Lucescu ar putea fi externat in sapte-opt zile

Bucuresti: Mircea Lucescu ar putea fi externat in sapte-opt zile

DISTRIBUIȚI

106844 – 10012012 – Antrenorul Mircea Lucescu, in varsta de 66 de ani, va putea fi externat in sapte-opt zile si isi va putea relua activitatea in aproximativ trei saptamani, potrivit doctorului Ioan Cordos, sef Chirurgie toracica la Institutul „Marius Nasta” si membru al echipei care l-a operat pe Lucescu.

„Domnul Lucescu e un tip robust, organismul a reactionat perfect in timpul interventiei chirurgicale. Cred ca va putea fi externat in sapte-opt zile, iar in circa trei saptamani si-ar putea relua, usor, usor, si activitatea de antrenor. Va beneficia in zilele urmatoare si de sprijinul unui fizioterapeut in procesul de recuperare. Iar menirea lui va fi si aceea de a-l invata pe Mircea Lucescu cum sa respire pentru a nu mai resimti dureri mari din cauza coastelor fracturate.”, a declarat Ioan Cordos, citat de gsp.ro.

Mircea Lucescu a fost implicat, vineri, intr-un grav accident de circulatie in Bucuresti, pe Bulevardul Vasile Milea.

Masina condusa de Mircea Lucescu, o Kia Sorento, a fost lovita, in timp ce vira la stanga, de un tramvai, apoi a fost aruncata pe contrasens, unde a fost lovita din nou, de aceasta data de un autovehicul.

Mircea Lucescu a fost transportat la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde s-a constatat ca are o contuzie toracica severa, dar si multiple fracturi costale.

Duminica, el a fost supus unei interventii chirurgicale. Medicii au anuntat, in aceeasi zi, ca operatia, efectuata pentru indepartarea din cavitatea toracica a unei cantitati mari de lichid acumulata sub dren, a fost efectuata cu succes.

Din primele cercetari ale politistilor rezulta faptul ca Mircea Lucescu este singurul vinovat al accidentului, el fiind cel care a virat neregulamentar la stanga, trecand peste linia de tramvai si linia dubla continua. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.