Acasă Politic Bucuresti: Ponta sustine ca UDMR nu mai poate fi partener de guvernare

Bucuresti: Ponta sustine ca UDMR nu mai poate fi partener de guvernare

DISTRIBUIȚI

107213 – 23012012 – UDMR nu mai poate fi un posibil partener de guvernare daca USL castiga alegerile parlamentare, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta. „Am facut o oferta publica si corecta, acum e prea tarziu, au mers impreuna mult prea departe, au trecut orice limita – ne-au sfidat, ne-au facut in toate felurile, au taiat salariile, acum s-au obisnuit ca ei sunt Dumnezeu, de la Basescu pana la ultimul pedelist care conduce o scoala si i-a dat afara pe ceilalti membri de sindicat. Acum cand realizeaza ca sfarsitul vine mai repede decat se asteptau, dau inapoi si invita la dialog. Sentimentul puterii nesfarsite l-au trait si altii”, a declarat Victor Ponta, citat de Antena 3. Presedintele PSD a deplans atitudinea presedintelui Traian Basescu,

sustinand ca acesta nu actioneaza „ca un arbitru”, intr-o perioada de conflicte. „Acum ne dam seama cat de grav a gresit Basescu, daca voia sa fie jucator trebuia sa fie premier”, a spus Ponta.

„Viitorul presedinte al Romaniei, eu sper sa fie Crin Antonescu, trebuie sa redevina presedinte, sa tina echilibrul intre noi toti”, a adaugat Ponta.

Acesta este de parere ca liderii PDL nu vor parasi puterea, in ciuda protestelor care au avut loc in ultimele noua zile si a apreciat drept pozitiv mesajul regelui Mihai de duminica.

„Regele Mihai a aratat ce lipseste, un arbitru. A facut ceea ce trebuie sa faca un arbitru – a spus ca poporul trebuie ascultat”, a adaugat Victor Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.