Acasă Politic Actiune umanitara a politistilor de frontiera pentru sinistratii din judetele Buzau si...

Actiune umanitara a politistilor de frontiera pentru sinistratii din judetele Buzau si Ialomita

DISTRIBUIȚI

107916 – 15022012 – Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF), împreună cu Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), Garda Financiară Ilfov, în parteneriat cu JTI România şi cu sprijinul Prefecturii Buzău, a demarat o acţiune umanitară care se desfăşoară pe 15 şi 16 februarie 2012, pentru ajutorarea oamenilor afectaţi de ninsori şi viscol din localităţi izolate aflate în judeţele Buzău şi Ialomiţa.

Au fost colectate din donaţii şi contribuţii benevole ale personalului produse alimentare constând în 4.000 de pâini, 3.000 conserve, 400 kg fructe, 500 l apă plată, precum şi 250 pachete care conţin diverse alimente (ulei, orez, pâine, conserve de carne), potrivit unui comunicat al IGPF. Produsele sunt transportate cu autospeciale de teren 4×4 din dotarea Poliţiei de Frontieră, având în vedere dispunerea izolată a localităţilor afectate de ninsori şi viscol din judeţele Buzău şi Ialomiţa.

De asemenea, peste 50 de poliţişti de frontieră din IGPF şi membri ai SNPPC ajută la deszăpezirea caselor locuite de bătrâni sau familii nevoiaşe, situate în localitaţile unde vor ajunge transporturile umanitare.- www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.