Acasă Politic Bucuresti: Jumatate din Bucuresti in intuneric

Bucuresti: Jumatate din Bucuresti in intuneric

DISTRIBUIȚI

107939 – 16022012 – Jumatate din Bucuresti a ramas, miercuri seara, in jurul orelor 17.45, fara curent electric, timp de peste o jumatate de ora.  Cartierele Salajan, Balta Alba, Titan, Dristor, Baba Novac, Pantelimon, Iancului, Victoriei, Aviatorilor si Baneasa au ramas fara energier electrica. Inclusiv orasul Voluntari a ramas in bezna.

Enel Distributie Muntenia a precizat, printr-un comunicat de presa, ca in urma unei avarii in instalatiile Transelectrica, un numar de 6 statii ale companiei care alimenteaza partea de nord-est a Capitalei (zonele Titan, Obor, Pipera, Timpuri Noi) au ramas nealimentate cu energie electrica.

Alimentarea cu energie electrica pentru toti consumatorii din partea de nord-est a Capitalei, afectata in urma avariei produse in instalatiile Transelectrica, a fost reluata la orele 18:25.

Pana de curent care a afectat miercuri partea de nord-est a Capitalei a fost provocata de o defectiune a liniei 220 kV Bucuresti Sud-Fundeni, potrivit unui comunicat Transelectrica.

Presedintele RADET, Bogdan Mihai Becheanu, a declarat ca au existat probleme in 10 puncte termice. In total, circa 600 de blocuri din sectorul 2, dar si cateva din sectorul 1 si 3, au ramas fara energie electrica.

S-au semnalat probleme si la retelele de telefonie mobila. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.