Acasă Politic Bucuresti: Majoritatea arterelor principale din Bucuresti sunt “la negru”

Bucuresti: Majoritatea arterelor principale din Bucuresti sunt “la negru”

DISTRIBUIȚI

107735 – 09022012 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a aratat, in cadrul comandamentului din aceasta dimineata, ca in Bucuresti circulatia se desfasoara in conditii normale, majoritatea arterelor principale fiind ”la negru”.

Edilul sef a cerut operatorilor de deszapezire sa continue actiunile de ridicare a zapezii de pe marginea carosabilului si din intersectii si sa actioneze pe arterele secundare care nu au fost curatate.

Primarul Capitalei a mai solicitat ca utilajele pregatite cu materiale antiderapante sa stationeze, incepand din aceasta dupa-amiaza  in puncte fixe, astfel incat sa fie pregatite sa actioneze imediat ce conditiile meteo o impun.

De asemenea, inspectorii Directiei de Control din cadrul Primariei Capitalei vor continua actiunile de sanctionare a persoanelor fizice si juridice care nu au curatat trotuarele sau nu au indepartat turturii de pe cladiri. Pana acum, au fost aplicate 331 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 397.200 lei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.