Acasă Politic Bucuresti: “Rhythm of the Dance”, pe 19 februarie, la Sala Palatului

Bucuresti: “Rhythm of the Dance”, pe 19 februarie, la Sala Palatului

DISTRIBUIȚI

107748 – 09022012 –  Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO) Romania si Asociatia Culturala Dracula deschid anul cultural “Arta contra drog 2012”, cu o serie de evenimente in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Bacau, Iasi, Piatra Neamt si Suceava. Evenimentele, care constau in intalniri cu organizatiile de elevi, studenti si parinti, vor culmina cu spectacolul “Rhytm of the Dance” (celebrii dansatori irlandezi), care va avea loc pe 19 februarie, orele 19.30, la Sala Palatului din Bucuresti.

CIADO Romania, membru in Registrul Grupului de Interese al Comisiei Europene si Parlamentului European, va acorda pentru prima data diplome de excelenta mass media cu ocazia deschiderii programului in data de 19 februarie, la Sala Palatului. Diplomele vor fi acordate de presedintele CIADO Romania, acad. Constantin Balaceanu Stolnici, in prezenta corpului diplomatic acreditat la Bucuresti si a peste 4000 de spectatori.

Programul “Arta contra drog“ este deja la sezonul cu numarul cinci. “Arta contra drog” a debutat in decembrie 2007 cu celebrul dansator Joaquin Cortes si a continuat cu Julio Igleesias, David Bisbal, “Stelele Moscovei pe gheata”, vedetele teatrului Balsoi, Craciun Vienez, Damian Draghici, Horia Brenciu, Gala folk “Om Bun”, Lord of the Dance, “Spectacolul celor 100 de viori”, precum si peste 50 de artisti romani in programul estival. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.