Acasă Politic Deva: Stefan Dezmeri este noul prefect de Hunedoara

Deva: Stefan Dezmeri este noul prefect de Hunedoara

DISTRIBUIȚI

107747 – 09022012 –  Noul prefect al judeţului Hunedoara este Ştefan Ioan Dezmeri, acesta fiind susţinut în funcţie de organizaţia judeţeană a UDMR, unde a îndeplinit funcţia de preşedinte executiv din anul 2011, a informat miercuri conducerea organizaţiei UDMR Hunedoara.

”Domnul Dezmeri are experienţa politică şi echilibrul necesar pentru a îndeplini funcţia de prefect. Consider că noul prefect îndeplineşte calităţile necesare pentru a face faţă principalelor provocări ale anului 2012, în judeţul Hunedoara. Este vorba de situaţia socială şi politică dintr-un judeţ foarte greu, cel mai urbanizat din ţară, şi organizarea alegerilor din acest an”, a declarat preşedintele UDMR Hunedoara, deputatul european Iuliu Winkler, citat de Administratie.ro.

Ştefan Dezmeri are 53 de ani, este de profesie inginer şi absolvent al unui master de politici publice şi dezvoltare locală organizat de SNSPA – Facultatea de Ştiinţe Politice Bucureşti. Timp de 20 de ani, până în 2005, a lucrat la Exploatarea Minieră Petrila, apoi la Biroul Român de Metrologie Locală. Între anii 2004 şi 2008 a fost membru în Consiliul Local Petrila. “Domnul Dezmeri are exerciţiu managerial, iar experienţa dură din cadrul Companiei Naţionale a Huilei, te formează ca om”, a apreciat preşedintele UDMR Hunedoara. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.