Acasă Politic Bucuresti: S-a incheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru functiile de presedinte...

Bucuresti: S-a incheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru functiile de presedinte si vicepresedinte ai ANI

DISTRIBUIȚI

108070 – 21022012 – Luni, 20 februarie 2012, a expirat termenul de depunere a dosarelor de candidatură pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate.

                Astfel, pentru funcţia de preşedinte s-au înscris doi candidaţi – Ionel-Ion GârleȘteanu şi Horia Georgescu, iar, pentru cea de vicepreşedinte, trei candidaţi –  Bogdan Stan, Marius Bălan şi Lovász András Miklós.

                La expirarea termenului de depunere a dosarelor de candidatură, Comisia de organizare a concursului, elaborare a bibliografiei, a tematicii de concurs şi a subiectelor din cadrul C.N.I. a prezentat membrilor Consiliului lista celor înscrişi, urmând ca aceştia să analizeze listele de candidaţi şi să completeze o declaraţie pe propria răspundere că nu se află într-o situaţie de conflict de interese, prevăzută de art. 4, alin. 2 din Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate. Potrivit dispoziţiilor art. 12, alin. (8) şi (9) din Regulament, candidaturile vor fi analizate în cadrul şedinţei Consiliului Naţional de Integritate din data de 1 martie 2012.

                Concursul sau examenul pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate constă într-o probă scrisă şi în susţinerea unui interviu. Proba scrisă se susţine în ziua de luni, 5 martie 2012,, iar interviul va avea loc în ziua de miercuri, 21 martie 2012. Ambele probe vor avea loc la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate.

     Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi informaţiile referitoare la tematică, bibliografie şi propunerile de subiecte pentru proba scrisă, se regăsesc pe pagina de Internet a Agenţiei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.