Acasă Politic Bucuresti: Senatorul Mircea Banias a sarit in barca Partidului Conservator

Bucuresti: Senatorul Mircea Banias a sarit in barca Partidului Conservator

DISTRIBUIȚI

107539 – 02022012 – Senatorul Mircea Banias s-a înscris, miercuri, în Partidul Conservator, urmând să preia preşedinţia filialei PC Constanţa. Formaţiunea conservatoare din judeţul Constanţa a rămas vacantă, din data de 17 ianuarie 2012, după excluderea din partid a lui Ion Mincă.

„Prin venirea domnului senator Mircea Banias Partidul Conservator are două lucruri de câştigat. Un preşedinte la filiala PC Constanţa, care are nevoie de reorganizare şi un parlamentar în Senatul României, unde majoritatea puterii este din ce în ce mai fragilă. Astfel suntem mai aproape de îndeplinirea celor două dorinţe ale populaţiei: alegerile anticipate şi suspendarea preşedintelui Traian Băsescu”, a declarat preşedintele PC, Daniel Constantin.

Totodată senatorul Mircea Banias va fi propus, în cadrul forurilor decizionale ale Partidului Conservator, pentru funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional. Odată cu înscrierea sa în cadrul formaţiunii conservatoare, în Senat PC are acum patru reprezentanţi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.