Acasă Politic Bucuresti: Sprijin financiar de la Guvern pentru asigurarea incalzirii in Mangalia

Bucuresti: Sprijin financiar de la Guvern pentru asigurarea incalzirii in Mangalia

DISTRIBUIȚI

107575 – 03022012 – Guvernul a decis suplimentarea bugetului Consiliului local al municipiului Mangalia, judeţul Constanţa, cu suma de 1,5 milioane de lei din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului.

Fondurile sunt destinate asigurării furnizării energiei termice locuitorilor din Mangalia, racordaţi la sistemul centralizat de încălzire. În prezent, există dificultăţi în ceea ce priveşte alimentarea populaţiei cu energie termică.

“Am dat un ajutor de urgenţă de 1,5 milioane de lei pentru ca oamenii să nu stea în frig. Oamenii stau acolo în frig nu din cauza Guvernului, şi din cauza incompetenţei autorităţilor locale, care nu şi-au făcut datoria”, a afirmat prim-ministrul Emil Boc, în videoconferinţa cu prefecţii, convocată ca urmare a atenţionării meteorologice emise de ANM.

De asemenea, premierul a cerut prefecţilor să analizeze împreună cu primarii situaţia furnizării energiei termice către populaţie şi să colaboreze cu consiliile Judeţene şi cu celelalte autorităţi pentru a preîntâmpina eventualele probleme.

“Prima responsabilitate revine celui care trebuie să furnizeze agentul termic şi care trebuie să procedeze în consecinţă. Colaboraţi cu consiliile judeţene cu celelalte autorităţi şi în situaţii excepţionale apelaţi la Guvern”, a menţionat şeful Executivului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.