Acasă Politic Bucuresti: Titus Corlatean: Boc pleaca, dar aroganta si coruptia raman

Bucuresti: Titus Corlatean: Boc pleaca, dar aroganta si coruptia raman

DISTRIBUIȚI

107689 – 07022012 –  Senatorul PSD Titus Corlăţean a declarat, marţi, că aroganţa, corupţia şi incompetenţa actualei puteri nu vor dispărea prin aplicarea unei măşti în persoana noului premier desemnat. Acesta consideră că Traian Băsescu şi PDL continuă să-i sfideze pe români.

            „Nu cred ca este suficient să punem o mască peste faţa Guvernului pentru ca incompetenţa şi corupţia să dispară. Înlocuirea lui Emil Boc nu are nicio valoare atât timp cât clanul portocaliu rămâne pe funcţii. Boc pleacă, dar aroganţa şi corupţia rămân. Este o sfidare la adresa populaţiei. Semnalul puterii este cât se poate de explicit – vom continua pe aceeaşi linie, cu acelaşi stil de guvernare şi, în mare parte, cu aceeaşi oameni. Nu asta îşi doresc românii”, sustine Corlăţean.

            Titus Corlăţean consideră că actuala putere ignoră voinţa populaţiei şi că oamenii care îşi exprimă nemulţumirea în stradă nu îşi doresc o cosmetizare a realităţii, ci alegeri anticipate.

            „Aş vrea să cred că totul este o farsă şi că actuala putere nu ignoră cu atâta aroganţă voinţa românilor. Oamenii care au protestat pe străzile din întreaga ţară nu şi-au dorit o cosmetizare a realităţii. Românii cer o schimbare majoră, care să se producă prin vot. Este profund în neregulă ca, în actualele condiţii, să fie desemnat un nou premier şi numit un nou Guvern de către o coaliţie fără pic de legimitate populară, la forţarea unui preşedinte fără popularitate. Soluţia corectă şi în acord cu ceea ce îşi doresc românii este cea a alegerilor anticipate”, a adăigat sematorul PSD. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.