Acasă Politic Bucureşti: Elena Udrea se pregăteşte pentru războiul cu Sorin Oprescu

Bucureşti: Elena Udrea se pregăteşte pentru războiul cu Sorin Oprescu

DISTRIBUIȚI

107776 – 10022012 –  Sociologul Bruno Ştefan, care conduce Biroul pentru Cercetări Sociale (BCS), cunoscut drept un apropiat al PDL, susţine, aşa cum PROMPT MEDIA a transmis în cursul zilei de joi, 9 februarie a.c., că Elena Udrea îşi pregăteşte candidatura la Primăria Generală a Capitalei. De-altfel, Elena Udrea a atacat permanent acţiunile actualului primar general, Sorin Oprescu, iar înainte de a părăsi Ministerul Dezvoltării a semnat două contracte prin care a alocat bani pentru reabilitarea unor străzi şi trotuare din Sectorul 6, colegiul în care a fost aleasă în Parlament, în 2008, şi pentru reabilitarea Arcului de Triumf.  Bruno Ştefan a spus joi seara, la B1TV, că „Elena Udrea se pregăteşte pentru Primăria Capitalei”, pentru că PDL „nu are alţi candidaţi”.

 El a mai spus că, prin recenta debarcare a tuturor miniştrilor PDL din guvern, aceştia au fost transformaţi în baroni, în perspectiva alegerilor locale: „Este un lucru extraordinar, i-au transformat în baroni. Acei baroni care erau baroni naţionali se vor duce în teritoriu ca baroni şi ei vor juca un rol colosal. Îi arunci în teritoriu pentru organizarea alegerilor locale, pentru că ăsta este elementul cheie al unui partid. Dacă n-ai primari, nu câştigi la Parlament mai nimic”, a explicat sociologul.

Dacă Elena Udrea va candida fără succes la alegerile din iunie curent, atunci va trebui, după modelul Blaga, să facă pasul înapoi şi să lase pe altcineva la preşedinţia PDL Bucureşti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.