Acasă Politic Bucuresti: Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, cercetat

Bucuresti: Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, cercetat

DISTRIBUIȚI

108530 – 08032012 – Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, este cercetata pentru ca nu ar fi avut mandat sa faca anumite afirmatii, in fata presei. „Doamna Sarca, in calitate de purtator de cuvant al Politiei Capitalei, are un mandat si poate face orice fel de afirmatii in interiorul acestui mandat. Din ce am discutat cu sefii ei, nu i-au dat acest mandat si este cercetata”, a declarat, miercuri seara, la Romania TV, seful Politiei Romane, Liviu Popa. Diana Sarca, purtator de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat marti seara ca Gheorghe Vladean, criminalul din Dorobanti, a obtinut permisul de port-arma cu toate actele legale, inclusiv cu un certificat de examen psihologic, semnat de un medic din cadrul MAI. Sarca a mai spus ca documentatia

 in vederea obtinerii de catre Vladan a permisului de port-arma a fost semnata de Nicolae Marinescu, care atunci era loctiitorul sefului Politiei Capitalei din acea perioada.

Miercuri, chestorul Liviu Popa, seful Politiei Romane, a precizat ca dosarul pentru port-arma al criminalului din Dorobanti continea numai o adeverinta de la medicul de familie, in nici un caz cazierul, avizul psihologic sau fisa de cunoastere, documente obligatorii in acest caz.

„Urmeaza sa stabilim ce se va intampla pentru ca a oferit informatii false. Nu cred ca o institutie ca Politia Romana isi poate permite sa-si formeze o imagine cu informatii false. Nu pot tolera astfel de comportamente”, a mai spus Liviu Popa. 

Seful Politiei Romane a declarat in aceeasi emisiune ca, daca Diana Sarca a avut dreptate si apare acel aviz psiholog eliberat la 16 decembrie 2010 pentru permisul de portarma al criminalului din Dorobanti, el isi da demisia din functie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.