Acasă Politic Bucuresti: Sectorul 5, tot pe mana lui Vanghelie

Bucuresti: Sectorul 5, tot pe mana lui Vanghelie

DISTRIBUIȚI

108538 – 08032012 – Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a anunţat, după o întrevedere cu liderul partidului Victor Ponta, privind candidaturile USL pentru sectoarele Capitalei, că va candida la Primăria Sectorului 5 „Voi candida la Sectorul 5 la Primărie”, a precizat Vanghelie.  Întrebat dacă nu îşi doreşte mai mult decât primăria de la Sectorul 5, Vanghelie a spus că trebuie să mai aştepte pentru a candida la o funcţie mai înaltă. „Dacă nu aţi înţelesc că de-abia după ce împlineşti vârsta de 60 de ani poţi să-ţi permiţi să participi la alte funcţii mai mari, n-aţi stat prin PSD foarte mult. Vă spun eu foarte clar că trebuie să participi şi trebuie să ai răbdare, nu trebuie să te grăbeşti”, a spus Vanghelie.

 

El a arătat că în campania electorală pentru locale va juca „toate rolurile” pentru a ajunge, iar, primar. „Rol? Toate rolurile – şi în deplasare şi în apărare şi la centru, în funcţie de unde va fi nevoie şi unde voi considera eu că vreau să fiu. Deci voi juca toate rolurile, pentru că aşa e normal, să fii în toate rolurile”, a spus Vanghelie.

Preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat, după întrevedere, că Marian Vanghelie şi Andrei Chiliman vor candida pentru un nou mandat din partea USL la primăriile Sectoarelor 5, respectiv 1. „Celelate patru sectoare le stabilim în cadrul USL”, a conchis Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.