Acasă Politic Bucuresti: Traian Basescu: “Boldea este perfect localizat in Africa”

Bucuresti: Traian Basescu: “Boldea este perfect localizat in Africa”

DISTRIBUIȚI

109008 – 26032012 – Deputatul Mihail Boldea este perfect localizat in Africa, insa nu se doreste retinerea acestuia pe teritoriul altui stat, a declarat, duminica, presedimtele Traian Basescu.

„E o problema extrem de importanta pentru noi cazul Boldea, pentru ca e vorba de un cetatean roman. N-am sa intru in niciun fel de detalii”, a spus seful statului intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

„Va pot spune insa ca nu avem niciun interes sa se produca o retinere a domnului Boldea, pentru ca este in interesul nostru ca un cetatean roman care a plecat legal sa fie protejat de riscurile arestarii de catre alte state, pus in detentie si sa inceapa lungul proces de trimitere de acte, pentru ca un judecator – mai devreme sau mai tarziu, in functie de cum functioneaza justitia – sa-l extradeze”, a adaugat Traian Basescu.

„Obiectivul nostru este ca domnul Boldea sa vina prin intermediul autoritatilor romane pentru a preveni o detentie pe teritoriul unui stat strain. Si sper sa atingem acest obiectiv”, a conchis presedintele.

Traian Basescu anuntase vineri ca deputatul Mihail Boldea, pentru care exista un mandat de arestare in lipsa, se afla in Kenya, dar ar putea pleca de acolo curand. „Il vom gasi si in gaura de sarpe”, a promis seful statului.

Ulterior, deputatul a acordat presei mai multe interviuri, trasmitandu-i presedintelui sa nu il mai caute, pentru ca intentioneaza sa se intoarca singur in tara, saptamana viitoare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.