Acasă Politic Bucureşti: Violatorul care a ucis două persoane cu pietre a fost prins...

Bucureşti: Violatorul care a ucis două persoane cu pietre a fost prins după doi ani de la crime!

DISTRIBUIȚI

108672 – 13032012 – Bărbatul care a lovit două persoane cu mai multe lovituri aplicate cu piatra în zona capului, ambele crime fiind comise pe un teren viran la intersectia străzilor Şinei cu Zeţarilor din Sectorul 5, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucuresti.

În urma activităţilor constante efectuate de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti în vederea realizării probatoriului în două cauze cu autori nedescoperiţi, ieri a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie, inculpatul Fodor Ştefan, anuntă Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucuresti.

Bărbatul este acuzat că a comis două infracţiuni contra vieţii în lunile aprilie 2010, respectiv noiembrie 2011, ambele săvârşite pe un teren viran situat la intersecţia străzilor Şinei şi Zeţarilor. După mai multe căutări, inculpatul a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pe raza judeţului Braşov.

Probatoriul administrat în cauză, constând în investigaţii, audieri şi expertize genetice s-a efectuat cu sprijinul Serviciului Omoruri al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Serviciului Criminalistic al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Institutului de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.