Acasă Politic Bucuresti: Adrian Nastase: “Ceea ce i se intampla lui Cristian Preda este...

Bucuresti: Adrian Nastase: “Ceea ce i se intampla lui Cristian Preda este o mare nedreptate”

DISTRIBUIȚI

109225 – 03042012 – Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, ii ia apararea europarlamentarului PDL Cristian Preda, a carui excludere a fost votata de Biroul Permanent National al PDL.

„Asistam acum la falimentul uninominalului imaginat de Basescu pentru a distruge rolul partidelor in viata politica romaneasca. Astazi, prin ceea ce i se intampla lui Cristian Preda in PDL, constat in mod evident victoria unui model. Este modelul care recompenseaza tupeul, agresivitatea, smecheria – ce sunt valorizate mai mult decat educatia, finetea intelectuala si pregatirea, de orice fel”, scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

„Nu il simpatizez deloc pe Cristian Preda, iar postarile mele stau marturie acestui fapt. Dar nu pot sa nu remarc si eu ca, in ciuda parerii pe care o am fata de optiunile sale politice, este o mare nedreptate ceea ce i se intampla. Izolarea, marginalizarea si chiar excluderea sa din PDL reprezinta o pierdere, pentru ca asta inseamna o scadere a nivelului de educatie si de cultura, de abordare critica la nivelul partidului din care face parte. Noi nu mai avem dialog cu PDL si pentru ca acest partid are o pasiune maladiva pentru abordarile unilaterale, maniheiste si agresive”, adauga Nastase. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.