Acasă Politic Bucuresti: Cristian Preda: “Traian Basescu nu mai este recunoscut in PDL ca...

Bucuresti: Cristian Preda: “Traian Basescu nu mai este recunoscut in PDL ca o autoritate”

DISTRIBUIȚI

109187 – 02042012 – „Traian Basescu nu mai reprezinta o autoritate politica pentru PDL, n-o mai face, nu mai este recunoscut, nu mai are autoritate, nu mai este cautat”, a declarat, duminica, europarlamentarul PDL Cristian Preda, la B1 Tv.

„Influenta lui a fost mult mai mica decat au sustinut adversarii, mult supraevaluata”, a continuat Preda.

Potrivit europarlamentarului PDL, problema principala cu care se confrunta formatiunea din care face parte este aceea ca „nu mai exista obiective clare la nivel de partid”. 

„Daca nu exista un asemenea combustibil pe care il dau niste obiective clar definite, o asemenea benzina a obiectivelor, atunci ai o problema ca partid”, a afirmat Preda, punctand ca „niciunul dintre liderii de baza nu este angajat intr-o batalie electorala importanta”.

In plus, a declarat el, „in acest moment PDL nu recunoaste in Ungureanu un lider politic. Putem doar sa speram ca in jurul lui se poate forma o politica ambitioasa, precum CDR, la vremea sa”.

Cel mai rau lucru care se poate intampla in prezent in PDL este, in viziunea lui Preda, „sa creada ca poate sa-si fure singur palaria in aliante minore cu Oprea si Dan Diaconescu”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.