Acasă Politic Bucuresti: Frunzaverde: “Boc va duce PDL la dezastru”

Bucuresti: Frunzaverde: “Boc va duce PDL la dezastru”

DISTRIBUIȚI

109186 – 02042012 – „Am renuntat la calitatea de mebru al organizatiei PDL Resita, am demisionat din functia de presedinte al Consiliului Judetean si din functia din PDL, maine (luni – n.r.) dimineata imi voi anunta demisia de la Consiliul Judetean Caras-Severin. Un vicepresedinte imi va prelua functia”, a spus Sorin Frunzaverde, duminica, intr-o interventie la Antena 3.

Celor care il acuza de traseism politic, Frunzaverde le-a amintit ca a ramas in PDL si cand acest partid avea 7% in sondaje. „Nu e vorba de oportunism, nici traseism, sunt de 22 de ani in acest partid, am fost si cand avea 6-7% si nu am plecat. Am plecat pentru ca, de mai bine de patru ani de zile, exista o diferenta de opinie intre mine si ceilalti fosti colegi ai mei. Nu m-a scos nimic din sarite, eu n-am fost de acord vizavi de cum s-a desfasurat exercitiul bugetar, reducerile de salarii; eu am cerut marirea salariilor, pensiilor, pentru ca efectiv situatia este dramatica in tara”, a explicat fostul lider PDL.

„Picatura care a umplut paharul a fost faptul ca, desi a fost prim-ministru, Emil Boc a dus partidul la 8-9%, acum s-a intos la partid si vorbeste in numele partidului si il va duce la dezastru. Eu i-am spus. Am fost mai multi colegi, unii i-au spus mai transant decat mine”, a incheiat Frunzaverde. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.