Acasă Politic Bucuresti: Heroina in curtea Manastirii Cernica

Bucuresti: Heroina in curtea Manastirii Cernica

DISTRIBUIȚI

109637 – 20042012 – Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Costin Adrian Culea, de 29 de ani, şi a lui Remus Ghiţă, de 41 de ani, ambii recidivişti,  pentru  trafic de droguri de mare risc –  heroină.

Potrivit procurorilor, în cursul lunii aprilie 2012, cei doi au vândut unui colaborator 30 grame heroină. Pe 18 aprilie 2012, Culea a fost depistat, în flagrant delict, pe raza municipiului Bucureşti, având asupra sa suma de bani obţinută în urma tranzacţiei cu heroină. Drogurile urmau a fi distribuite către consumatorii din Bucureşti.

Procurorii DIICOT au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, Culea, zis Adi Grasu, era considerat, până să fie prins, unul dintre cei mai inteligenţi traficanţi de heroină, care se ocupa, de câţiva ani, de acest tip de afacere. Bărbatul inventase mai multe metode prin care spera să zădărnicească eventualele acţiuni ale poliţiştilor antidrog. Astfel, spun anchetatorii, Adi Grasu şi oamenii lui îşi ţineau marfa îngropată în pădurea de la Cernica. Aceştia vindeau numai en-gros, pentru dealerii din Bucureşti, şi chemau clienţii numai în curtea mănăstirii sau în apropierea acesteia, după ce îi puneau să mearga pe jos mai mulţi kilometri, pentru a fi siguri că nu sunt urmăriţi de Poliţie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.