Acasă Politic Sibiu: Primarul Sibiului critica amestecul autoritatilor centrale in problemele locale

Sibiu: Primarul Sibiului critica amestecul autoritatilor centrale in problemele locale

DISTRIBUIȚI

109635 – 20042012 – Primarul Sibiului, Klaus Johannis, este nemulţumit de intenţiile Parlamentului si ale Guvernului de a initia proiecte legislative care privesc probleme locale. Edilul sibian a atacat dur şi a spus că nu este nici treaba Guvernului şi nici a Parlamentului să reglementeze problemele care ţin de administraţia locală şi a făcut referire la recenta initiativa legislativa privind vehiculele parcate neregulamentar.

Johannis le-a recomandat joi guvernanţilor şi politicienilor „sa se abtina” de la initiative legislative care privesc probleme locale şi a făcut referire la două cazuri de notorietate: gestionarea problemei câinilor comunitari şi ridicarea autovehiculelor parcate neregulementar.

„Una din cauzele pentru care administratia în România functioneaza prost si foarte prost este implicarea nivelurilor care nu au ce cauta. Dupa parerea mea, aceste chestiuni, ridicarea masinilor, curatenia în oras, gestionarea câinilor comunitari, numarul de crese si asa mai departe este o problema a comunitatii – punct. Nu au ce cauta nici Parlamentul, nici Guvernul si, dupa parerea mea, ar face foarte bine sa se abtina de la astfel de initiative legislative. Noi avem un sistem de gestionare a câinilor care functioneaza bine, este gândit local si pus în practica local. Iata ca iarasi exista o initiativa în Parlament care vrea sa hiper reglementeze chestiunea. Avem un sistem de ridicare a masinilor care de câtiva ani functioneaza, da rezultate, este ok. Iata ca s-au gasit parlamentari care, din motive probabil lesne de înteles, au impresia ca trebuie sa hiper reglementeze si acest domeniu”, a spus Johannis. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.