Acasă Politic Piatra Neamt: Agentii de politie din Neamt se implica in lupta antidrog

Piatra Neamt: Agentii de politie din Neamt se implica in lupta antidrog

DISTRIBUIȚI

109217 – 03042012 – Alege Viaţa este una dintre campaniile desfăşurate de Asociaţia de luptă antidrog AMA din Bucureşti.

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) din România s-a alăturat acestei iniţiative încă de anul trecut cu încrederea că eforturile comune sprijinite şi de cetăţeni vor duce la diminuarea şi la stoparea cazurilor de consum, de trafic de droguri şi de aşa zise substanţe legale.

“Biroul Teritorial Neamţ al SNAP doreşte să tragă un semnal de alarmă privitor la acest flagel care tinde să ia amploare în judeţul nostru. În colaborare cu iniţiatorul campaniei, am tipărit afişele care au fost distribuite în ziua de 31 martie 2012 în Clubul Scala din municipiul Piatra Neamţ. Mulţumim pe această cale domnului Olariu Viorel care a fost de acord ca mesajele noastre să fie transmise tinerilor dornici de distracţie cu ocazia aniversării a doi ani de la deschiderea clubului. Haideţi să nu mai fim delăsători, să ridicam capul din pământ, să observăm ce se întîmplă în jurul nostru şi să luăm atitudine. Implicîndu-ne, prin exemplul nostru, prin curaj şi spirit civic vom contribui la stârpirea acestui fenomen”, a declarat preşedintele Biroului Teritorial Neamţ al SNAP, Ioan Cănărău. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.