Acasă Politic Bucuresti: 25 mai – ultima zi pentru depunerea formularului 200 la Fisc

Bucuresti: 25 mai – ultima zi pentru depunerea formularului 200 la Fisc

DISTRIBUIȚI

110464 – 25052012- 25 mai este ultima zi in care contribuabilii pot fi depune declaratia de venit pentru anul 2011.

Cei care nu reusesc sa depuna in termenul legal formularul 200 („Declaratia privind veniturile realizate in Romania”), risca o sanctiune financiara cuprinsa intre 50 si 500 de lei.

Declaratia de venit trebuie completata de persoanele fizice care realizeaza, in mod individual sau intr-o forma de asociere, venituri in bani si/sau in natura din Romania, provenind din: activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, activitati agricole pentru care venitul net se stabileste in sistem real, transferul titlurilor de valoare, altele decat partile sociale si valorile mobiliare in cazul societatilor inchise, operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract, precum si orice alte operatiuni similare, altele decat cele cu instrumente financiare tranzactionate pe piete autorizate si supravegheate de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare. 

Formularul 200 se poate obtine de la sediul unitatilor fiscale sau poate fi descarcat de pe site-ul Agentiei Bationale de Administrare Fiscala. Formularul se poate depune direct la unitatea fiscala sau on-line, pentru cei care au certificat digital. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.