Acasă Politic Bucuresti: PDL cere demisia premierului si a directorului ISC

Bucuresti: PDL cere demisia premierului si a directorului ISC

DISTRIBUIȚI

110422 – 24052012- PDL cere demisia premierului Victor Ponta si a directorului Inspectoratul de Stat pentru Constructii (ISC), care a renuntat la recuperarea prejudiciului de 1,5 milioane euro din dosarul “Trofeul Calitatii”, in care este judecat Adrian Nastase, a declarat joi presedintele Senatului, democrat-liberalul Vasile Blaga. Acesta a acuzat USL ca incearca sa-si subordoneze Justitia, Curtea Constitutionala si Presedintia.

Vasile Blaga a afirmat ca a fost premeditata decizia premierului Victor Ponta de a-l schimba pe directorul ISC cu Adrian Balaban Grajdan, cel care, la patru zile dupa numire, a semnat o adresa prin care inspectoratul a renuntat la calitatea de parte civila in dosarul de coruptie Adrian Nastase- Trofeul Calitatii. 

„Aceasta decizie a fost premeditata. Ieri, ISC a anuntat in instanta ca nu are nicio pretentie in dosarul in care e judecat Adrian Nastase. Guvernul Ponta incearca sa se substituie Justitiei”, a spus Blaga.

El a acuzat USL ca incearca sa-si subordoneze Parlamentul, prin schimbarea sistemului de vot, Curtea Constitutionala, prin reducerea atributiilor acesteia, si Presedintia, prin modificarea legii referendumului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.