Acasă Politic Bucuresti: PDL ii cere premierului demiterea ministrului Agriculturii

Bucuresti: PDL ii cere premierului demiterea ministrului Agriculturii

DISTRIBUIȚI

110403 – 23052012Presedintele Comisiei de Agricultura a PDL, Stelian Fuia, ii cere premierului Victor Ponta sa il demita pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

„Cerem primului ministru Victor Ponta sa-l demita pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin pentru grave incompatiblitati. Vorbim de un ministru dator vandut lui Dan Voiculescu, care are interese de 60 de milioane de euro la minister. Interesele sunt mai clare acum cand ministrul si-a publicat declaratia de venit si interese. Din declaratia de avere a lui Daniel Constantin rezulta ca nodul care il tine legat de Dan Voiculescu este la fel de strans si ii cerem lui Victor Ponta sa taie acest nod. Daniel Constantin nu a platit niciun euro din imprumutul de 295.000 de euro, contractat in 2007 si 2008 de la Dan Voiculescu, pe care trebuie sa-l plateasca pana in 2016, cate 6.000 de euro pe luna”, a declarat Fuia.

Fostul ministru al Agriculturii il acuza pe liderul PC ca „singurul mod in care isi poate plati datoria spre Voiculescu este de a-l sprijini pe acesta sa dea tunuri la Ministerul Agriculturii”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.