Acasă Politic Craiova: Lia Olguta Vasilescu isi lanseaza candidatura cu “lautarul” Goran Bregovic

Craiova: Lia Olguta Vasilescu isi lanseaza candidatura cu “lautarul” Goran Bregovic

DISTRIBUIȚI

110094 – 11052012 – Candidatul PSD la functia de primar al Craiovei, senatorul Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca pe 14 mai va avea loc un concert de lansare a candidaturii sale sustinut de artistul Goran Bregovic, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

„Daca tot aducem lautari, macar sa fie unii de calibru. Cred ca s-au saturat oamenii sa il vada pe Matu (n.r. – Petrica Matu Stoian). Accesul la concert se face pe baza de invitatii, iar colegii mei impart in oras. (…) Invitatia este a mea si a domnului Radu Mazare care m-a ajutat foarte mult in realizarea acestui eveniment. El va veni la Craiova si ne va prezenta proiectul de cartier de locuinte pentru tineri pe care l-a finalizat la Constanta si un alt proiect de locuinte sociale. O sa vedeti cum se poate construi fara bani de la buget locuinte pentru cei care nu au”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.

„Am ales Stadionul Ion Oblemenco din mai multe motive. Cred ca, in sfasit, echipa de suflet a oltenilor va fi lasata din nou sa joace aici si trebuia sa sarbatorim evenimentul, dar si pentru ca domnul primar (n.r. – Antonie Solomon) nu ne-a dat voie ca acest concert sa fie sustinut in Craiovita, asa cum se poate in cazul domniei sale, nici in centru, nici pe esplanada teatrului. Asa ca este foarte bine, mai vad oamenii si stadionul”, a mai spus Lia Olguta Vasilescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.