Acasă Politic Deva: Grup specializat in evaziune fiscala, prins ca a prejudiciat statul cu...

Deva: Grup specializat in evaziune fiscala, prins ca a prejudiciat statul cu un milion de euro

DISTRIBUIȚI

110110 – 11052012 – Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Alba-Iulia au destructurat  un grup infracţional care acţiona pe raza judeţului Hunedoara, specializat în săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

        Potrivit procurorilor, liderii grupării, având calitatea de administratori ai unor societăţi comerciale, au utilizat aceste societăţi pentru derularea de achiziţii intracomunitare de produse laminate, prin interpunerea lor în relaţiile comerciale dintre partenerii externi din Uniunea Europeană şi beneficiarul real al acestor achiziţii, respectiv societăţi comerciale administrate de către alţi membrii ai grupării.

        Prejudiciul total cauzat bugetului de stat prin sustragerea de la plata TVA este estimat până la această dată ca fiind de 1.000.000 de euro.

        La solicitarea procurorilor DIICOT, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a trei inculpaţi. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.