Acasă Politic Bucuresti: Crin Antonescu: USL nu se rupe cand vor “catelusii lui Basescu”

Bucuresti: Crin Antonescu: USL nu se rupe cand vor “catelusii lui Basescu”

DISTRIBUIȚI

 – 110798 – 08062012 – USL este o alianta intre PSD, PNL, PC si „cateva milioane de romani”, care va ramane unita, a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu, la mitingul Uniunii desfasurat joi seara, la Romexpo, in Bucuresti.

”Am spus foarte limpede ca USL, adica alianta intre PSD, PNL, PC si cateva milioane de romani va ramane unita”, a afirmat Crin Antonescu

Presedintele PNL a vorbit si despre „catelusi lui Basescu, toti cristoii, toti turcestii, toti gusii”, care au spus ca Victor Ponta nu va ajunge niciodata premier si ca USL nu va avea niciodata 50% in alegeri.

”Noi, USL, am dat jos un guvern incompentent si corupt, iar astazi prim-ministrul guvernului nostru se numeste Victor Ponta – zis si facut. De partea noasta sunt cei mai multi dintre romani, nu uitati asta niciodata. Stim sa stam uniti impreuna. Suntem la capatul unei campanii electorale in care aproape toate cuvintele par a se fi spus. Daca ar fi un singur cuvant sa vi-l spun, acel cuvant este Unitate”, a subliniat Crin Antonescu.

Liderul PNL le-a transmis „catelusilor bine hraniti ai propagandei lui Basescu”, carora le-a „cam pierit glasul” ca USL nu se va „rupe” decat atunci cand „hoti si mincinosi ca Basescu nu vor mai fi in politica”. – 

www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.