Acasă Politic Bucuresti: Liviu Dragnea: In PDL se da o lupta dura din cauza...

Bucuresti: Liviu Dragnea: In PDL se da o lupta dura din cauza ca Basescu vrea sa-l impuna pe Ungureanu in fruntea partidului

DISTRIBUIȚI

111040 – 18062012 – Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, susţine că în interiorul PDL se dă o luptă crâncenă, deoarece Traian Băsescu încearcă să-l numească în fruntea partidului pe Mihai Răzvan Ungureanu, situaţie neagreată de grupurile din interiorul formaţiunii. „Este o luptă dură între Traian Băsescu, care vrea să îl impună pe Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea PDL, adică să-şi pună omul la conducerea PDL, şi grupuri din partid care nu vor ca MRU să vină preşedinte la PDL”, a declarat Dragnea, duminică seara, la Antena 3. Secretarul general al PSD spune că Băsescu vrea să scape de vechea gardă, formată din Anastase, Udrea şi Boc, şi să scoată în faţă „garnitura aşa-zis spălată”, respectiv Macovei, Preda şi Ungureanu.

„Traian Băsescu are un talent deosebit să impună numai figuri penibile. Va fi o luptă acum prin care se va încerca să fie daţi la o parte Elena Udrea, Roberta Anastase, Emil Boc, Ioan Oltean, Baconschi, Berceanu, Videanu ş.a.m.d. şi să vină cu garnitura aşa-zis spălată: Monica Macovei, Mihai Răzvan Ungureanu, Cristian Preda etc.”, a mai declarat Dragnea.

Dragnea consideră că se va ajunge la un compromis în interiorul partidului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.