Acasă Politic Bucuresti: Oportunitati pentru firmele romanesti la construirea noului sediu NATO din Bruxelles

Bucuresti: Oportunitati pentru firmele romanesti la construirea noului sediu NATO din Bruxelles

DISTRIBUIȚI

111001 – 15062012 – Ministerul Afacerilor Externe organizează la 29 iunie 2012, la sediul său, un seminar de informare destinat oportunităţilor pentru mediul de afaceri românesc pe care le prezintă construcţia noului sediu al Cartierului general al Alianţei Nord-Atlantice (NATO) în Bruxelles (Belgia).

Cu acest prilej, înalţi reprezentanţi ai Secretariatului Internaţional al NATO vor prezenta detalii relevante privind  procedurile de achiziţii specifice noului sediu, criteriile de îndeplinit, precum şi modalităţile concrete prin care companiile şi firmele româneşti doritoare se pot implica în proiect.

Domeniile de activitate pentru care vor fi organizate licitaţii internaţionale vizează achiziţionarea de echipamente de informare şi comunicaţii, mentenanţa şi funcţionarea noului sediu (inclusiv firme furnizoare de servicii de salubritate, întreţinere şi service pentru utilităţi, mobilier, finisaje în construcţii, instalaţii), servicii de consultanţă, precum şi alte oportunităţi de accesare oferite de programul de achiziţii al NATO (echipamente şi utilităţi cu destinaţie de apărare pentru unele obiective specifice ale NATO).

Un program al reuniunii va fi publicat pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe în timp util.

Companiile şi firmele româneşti interesate au posibilitatea să se înscrie pentru a participa la eveniment la adresa de email a MAE, precizând tema, numele participantului, seria şi numărul CI/BI, precum şi compania sau firma pe care o reprezintă şi domeniul de activitate al acesteia. Lucrările seminarului se vor derula în limba engleză.

Nu se percep taxe de participare, iar procedura de înscriere se închide pe 22 iunie 2012. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.