Acasă Politic Bucuresti: Radu Campeanu, avertismente catre Crin Antonescu

Bucuresti: Radu Campeanu, avertismente catre Crin Antonescu

DISTRIBUIȚI

110996 – 15062012 – Presedintele-fondator al PNL, Radu Campeanu, este nemultumit de liberalii de astazi, care nu se ridica, in opinia sa, la nivelul Bratienilor. Campeanu sustine ca il respecta pe Crin Antonescu, dar nu intotdeauna are cuvinte de lauda la adresa actualului presedinte al PNL, pe care il considera prea tanar pentru a ajunge la Cotroceni.“Candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale nu este stabilita inca, nu e hotarata. Lucrurile acestea vor fi discutate. Nu stiu daca poporul roman il va vota pe Crin Antonescu. Nu cred ca poporul roman il va vota pe Crin Antonescu. Mai ales dupa experienta cu Basescu, nu vor vota un om care nu are prestanta si echilibrul necesar. Acestea sunt aduse de o anumita varsta.

 Nu poti deveni presedinte al unei tari daca nu ai implinit 55 de ani”, a afirmat Radu Campeanu, citat de Ziare.com.

Nu este prima declaratie în această notă făcută de seniorul liberal la adresa lui Crin Antonescu. În primăvară, atunci când s-a discutat despre candidatii la functia de primar, preşedintele fondator al PNL 1990 a fost de partea lui Andrei Chiliman, arătând că acesta nu trebuia să demisioneze din Biroul Politic Central al partidului, considerând că liderul formaţiunii, Crin Antonescu, a făcut câteva greşeli şi nu are experienţa conducerii unui partid de talia PNL.

„Foarte rău (n.r. – că şi-a dat demisia de onoare din BPC). Trebuia să stea de vorbă cu mine întâi. Eu i-am spus să nu-şi dea demisia deloc, pentru că eu l-am susţinut în dezbaterea pe care a avut-o cu Antonescu. S-a grăbit. Am stat de vorbă cu el ieri, alaltăieri şi i-am spus ‘nu te băga la demisie, nu te grăbi, pentru că trebuie să ajungem la o înţelegere”, afirma, atunci, Radu Câmpeanu.  

www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.