Acasă Politic Sighetu Marmatiei: Contrabandisti de tigari prinsi la frontiera cu Ucraina

Sighetu Marmatiei: Contrabandisti de tigari prinsi la frontiera cu Ucraina

DISTRIBUIȚI

110712 – 05062012 – Poliţiştii de frontieră maramureşeni au surprins şi reţinut în flagrant trei români, care au încercat să introducă ilegal în ţară 3.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

În data de 5 iunie a. c., în jurul orelor 1.40, poliţiştii de frontieră au observat în apropierea graniţei, pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei, trei persoane care transportau mai multe colete voluminoase. Poliţiştii de frontieră i-au somat prin voce pe cei trei, dar aceştia au abandonat coletele încercând să fugă. Poliţiştii de frontieră au trecut la urmărirea acestora, toţi trei fiind reţinuţi şi imobilizaţi. În zonă au fost descoperite şase colete ambalate în folie de culoare neagră care conţineau 3.000 pachete cu ţigări marca Viceroy de provenienţă ucraineană în valoare de peste 26.000 lei.

Cei trei bărbaţi, domiciliaţi pe raza judeţului Maramureş, au declarat că urmau să transporte ţigările la Sighetu Marmaţiei pentru comercializarea pe piaţa neagră. Ei sunt cercetaţi pentru complicitate la contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.