Acasă Politic Targu-Jiu: Primarul comunei gorjene Pestisani, retinut pentru 24 de ore in arestul...

Targu-Jiu: Primarul comunei gorjene Pestisani, retinut pentru 24 de ore in arestul Politiei

DISTRIBUIȚI

111139 – 20062012 – Primarul liberal al comunei Peştişani din judeţul Gorj, Florin Pavel, reales pe 10 iunie pentru al treilea mandat, de data aceasta sub sigla USL, a fost reţinut miercuri pentru luare de mită, abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave şi neglijenţă în serviciu.Pavel a fost audiat timp de câteva ore la Parchetul Judeţean Gorj, după care a fost închis în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie(IPJ) Gorj pentru 24 de ore.

Edilul Pavel mai este urmărit penal în trei dosare aflate în cercetare la Parchetul Local Târgu-Jiu.

Primarul Florin Pavel a fost chemat la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, vineri, dar a cerut o amânare până astăzi pentru a veni în faţa procurorilor, însoţit de un apărător. I s-a aprobat solicitarea, el fiind citat pentru data de astăzi, orele 9.00.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Judeţean Gorj, Cristina Ciobanu, a declarat că primarul de Peştişani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave şi neglijenţă în serviciu, fiind implicat într-un dosar privind achitarea unor facturi pentru baza sportivă din localitate. Banii s-au plătit pentru lucrare în urmă cu vreo doi ani de zile, dar lucrările au început abia acum, în campania electorală. Facturile s-au plătit, dar lucrarea nu s-a realizat.

“Procurorul de caz va dispune mâine dacă va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Cristina Ciobanu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.