Acasă Politic Arges: Militarii ajuta in continuare la stingerea incendiilor de padure

Arges: Militarii ajuta in continuare la stingerea incendiilor de padure

DISTRIBUIȚI

112151 – 30072012 – Intervenţiile militarilor continuă şi luni, 30 iulie, pentru stingerea incendiilor din Munţii Făgăraş şi pentru aprovizionarea cu apă potabilă a populaţiei din localităţile afectate.

Astfel, un detaşament de 21 de militari din Batalionul 49 Apărare Chimică, Bacteriologică, Radiologică şi Nucleară (CBRN), din Piteşti, acţionează, luni, pentru stingerea incendiului de pădure izbucnit în munţii Făgăraş, în punctul de lucru Vârful Roşu, unde au înlocuit militari ai Şcolii militare de maiştri militari şi subofiţeri a Forţelor Terestre, de la Piteşti.

De asemenea, 20 de militari de la Centrul de studii şi păstrare a arhivelor militare istorice din Piteşti participă la stingerea incendiului de pădure în punctul de lucru Valea Brătila, unde au înlocuit detaşamente ale Şcolii de aplicaţie unităţi de luptă din Piteşti şi Batalionului 30 Vânători de Munte, de la Câmpulung Muscel.

            Militari ai Batalionului 22 Transport din Târgovişte au participat în zilele de 27 şi 28 iulie la misiunea de într-ajutorare, având la dispoziţie o cisternă cu capacitatea de 5.000 l pentru aprovizionarea cu apă potabilă a populaţiei din localitatea Cucuteni, judeţul Dâmboviţa.

   Misiunile militarilor se execută la solicitarea Inspectoratelor de Urgenţă din judeţele Argeş şi Dâmboviţa. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.