Acasă Politic Bucuresti: Bogdan Niculescu Duvaz: “Procurorii trebuie sa stie ca vor raspunde pentru...

Bucuresti: Bogdan Niculescu Duvaz: “Procurorii trebuie sa stie ca vor raspunde pentru abuz in functie”

DISTRIBUIȚI

112528 – 16082012 – Ancheta Parchetului in cazul votului de la referendum este „inadmisibila”, iar procurorii vor raspunde in fata legii pentru abuz in serviciu, sustine deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvaz. „Este un gest inadmisibil de folosire a unei institutii de forta a statului,

care trebuie sa asigure statul de drept, in interes politic. Este un fapt fara precedent si nici macar la colectivizare in aniii ’50 nu au fost folositi procurorii puterii de atunci, instalata cu tancuri sovietice”, a declarat, joi, Bogdan Niculescu Duvaz.

„Nimeni nu este mai presus de lege si procurorii trebuie sa stie ca vor raspunde pentru abuz in functie. Sa le fie clar, chiar daca au primit ordin in acest sens, nu au nicio scuza ca au actionat abuziv”, a mai spus Duvaz.

Deputatul PSD a subliniat ca raspunderea penala il vizeaza pe procurorul general Laura Codruta Kovesi.

„Frauda in sine este insasi incercarea de a eluda forta acestui vot. Vreau sa ii intreb pe Traian Basescu si Laura Codruta Kovesi, aveti atatia procurori pentru 7 milioane 500 de mii care au votat impotriva lui Traian Basescu?”, a adaugat deputatul PSD.

De asemenea, Duvaz le-a cerut procurorilor sa ancheteze si in zonele unde prezenta a fost foarte slaba, pentru ca in aceste cazuri exista „suspiciuni privind fapta penala de a opri omul de a merge la vot”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.