Acasă Politic Mehedinti: Taifunul din China, vinovat de lipsa mobilierului pentru clasele pregatitoare

Mehedinti: Taifunul din China, vinovat de lipsa mobilierului pentru clasele pregatitoare

DISTRIBUIȚI

 – 112937 – 04092012 – Multe dintre salile pentru clasa pregatitoare nu sunt amenajate corespunzator, desi inceputul anului scolar este foarte aproape.

In Mehedinti, de exemplu, autoritatile dau vina pe … taifunul din China.

In Mehedinti, mobilierul pentru cei mici trebuia adus din China pana pe 31 august, insa si acum salile sunt goale, potrivit Romania Tv.

In plus, contractele pentru mobila au expirat la inceputul lunii septembrie. Reprezentantii inspectoratului scolar au o insa explicatie indeita: vinovate sunt furtunile asiatice.

„A exista un taifun care nu a permis aducerea mobilierului in tara. Euro Didactia a contractat o firma din China care a lucrat aceste bancute pentru clasa pregatitoare si din cauza aceasta transportul a fost ingreunat din cauza conditiilor meteo”, a afirmat Vica Ungureanu, inspector scolar adjunct la ISJ Mehedinti.

Si la Sibiu este haos: nu sunt invatatori suficienti pentru clasa pregatitoare, iar salile de curs sunt amenajate in spatii improvizate.

„Am transformat o sala de clasa in care era improvizata o sala de educatie fizica, am transfortmat-o in sala de clasa si atunci am asigurat loc pentru cele doua clase pregatitoare, dar s-a creat un disconfort”, a explicat directorul Scolii 16 Sibiu.

Chiar si in aceasta situatie, in sala de sport nu este suficient loc pentru toti 50 de copii inscrisi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.