Acasă Politic Timis: Inspectie la Aeroportul International din Timisoara

Timis: Inspectie la Aeroportul International din Timisoara

DISTRIBUIȚI

113279 – 18092012 – Consiliul Concurenţei a efectuat o inspecţie inopinată la sediul Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Timişoara “Traian Vuia” S.A.Inspecţia a avut loc în cadrul investigaţiei privind un posibil abuz

de poziţie dominantă al SN Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” S.A. manifestat, în special, prin stabilirea unor condiţii tarifare discriminatorii pentru furnizarea de servicii de handling la sol şi pentru accesul la infrastructura aeroportuară.

Documentele ridicate în cadrul acestei inspecţii se află în analiza autorităţii române de concurenţă, în cadrul procedurilor specifice investigaţiei.

Inspecţiile inopinate reprezintă o etapă preliminară în cadrul procedurilor de investigare a unui posibil comportament anticoncurenţial. Efectuarea acestor inspecţii nu reprezintă o antepronunţare a Consiliului Concurenţei nici în ceea ce priveşte vinovăţia companiei investigate şi nici în ceea ce priveşte rezultatul final al investigaţiei declanşate.

Dacă în cadrul investigaţiei, comportamentul anticoncurenţial al SN Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” S.A. va fi confirmat, autoritatea română de concurenţă poate aplica o amendă ce poate ajunge până la 10% din cifra de afaceri a întreprinderii sancţionate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.