Acasă Politic Bucuresti: Ponta a preluat interimatul la Ministerul Sanatatii

Bucuresti: Ponta a preluat interimatul la Ministerul Sanatatii

DISTRIBUIȚI

113603 – 02102012 – Premierul Victor Ponta a preluat, marti, atributiile ministrului Sanatatii, dup ace subsecretarul de stat Raed Arafat a declinat aceasta functie in urma demisiei de luni a ministrului Vasile Cepoi.

Chiar daca oficial Ponta este noul ministru interimar al Sanatatii, deciziile vor fi vizate de dr. Raed Arafat, care a asigura interimatul in ultimele 24 de ore.

Vasile Cepoi a demisionat din functie si a acceptat propunerea premierului Victor Ponta de a prelua functia de consilier de stat al prim-ministrului pe probleme de Sanatate.

„Interimatul nu poate fi asigurat in minister decat de catre un membru al Guvernului care este ministru in Guvern sau de catre prim-ministru. Preluarea de atributii inseamna ca eu sunt subsecretar de stat cu delegare de atributii de ministru pentru o perioada decisa de decidenti”, a precizat Raed Arafat.

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a demisionat, luni seara, in urma recentelor acuzatii de abuz in serviciu si deturnare de fonduri europene formulate de ANI.

Cepoi a fost acuzat de ANI, pe 25 septembrie, de conflict de interese, infractiuni impotriva intereselor financiare ale Comunitatii Europene, precum si infractiuni asimilate celor de coruptie, in calitate de fost director al Directiei de Sanatate Publica Iasi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.