Acasă Politic Se ascut sabiile in PDL. Deputatul Gelu Visan denunta fraude de 30...

Se ascut sabiile in PDL. Deputatul Gelu Visan denunta fraude de 30 milioane de euro in Dolj

DISTRIBUIȚI

113948 – 16102012 – Deputatul democrat-liberal Gelu Vişan revine cu acuzaţii la adresa consilierului judeţean PDL Ştefan Stoica referitoare la prejudicierea bugetului de stat cu 30 de milioane de euro,

prin intermediul firmelor controlate de acesta. Deputatul Vişan susține că atât timp cât a ocupat funcţia de director la Direcţia Regională de Drumuri, firmele lui Ștefan Stoica au primit preferențial cobtrace în valoare de cel puţin 30 de milioane de euro.

Într-o declarație la Romania TV, Vișan a afirmat că Stoica beneficiază de protecția fostului ministru al Transporturilor Radu Berceanu (ai cărui copii au devenot asociați într-una din aceste societăți) și că este unul dintre cei mai bugați doljeni.

Gelu Vişan a mai spus că poate dovedi furtul celor 30 de milioane de euro cu contractele încheiate de Ştefan Stoica în mod preferenţial cu unele firme și că având în vedere statutul său de parlamentar declarația public pe care o face este suficientă pentru ca parchentul să se autosesizeze și să investigheze acest caz.

Gelu Vişan face aceste acuzaţii în contextul în care nu a mai primit sprijinul organizației de Dolj a PDL pentru încă un mandate de parlamentar, în locul său fiind preferat chiar consilierul incriminat.

Nu este pentru prima oară când Gelu Vişan acuză că la Dolj au fost create mari prejudicii statului, prin încheierea unor contracte de lucrări numai cu anumite firme. În 2010 acest a lansat acuzaţii similare în interiorul forurilor de partid, dar și la un post de televiziune. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.