Acasă Politic Bucuresti: Reglari de conturi in PDL

Bucuresti: Reglari de conturi in PDL

DISTRIBUIȚI

114997 – 29112012 – Conducătorii PDL au avut, joi, ultimele reglări de conturi înainte de alegerile din decembrie. Nemulţumiţi de faptul că sigla ARD nu este suficient de cunoscută, liderii democrat-liberali şi-au impus punctul de vedere transmiţând că se prezintă în campanie ca reprezentanţi ai partidului şi nu ai alianţei. Copreşedintele ARD, Mihai Răzvan Ungureanu, a fost de asemenea un motiv comun de atacuri, însă de acuzaţii nu a scăpat nici coordonatorul campaniei, Adriean Videanu, potrivit Romania TV.

Reuniţi de urgenţă în şedinţă la Bucureşti, liderii democrat-liberali din teritoriu au răbufnit în Colegiul Director al partidului. Absent de la întâlnire întrucât avea pe agendă o susţinere de doctorat, Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Forţei Civice, a fost una dintre ţintele comune. După ce a declarat în glumă că se va clona pentru a fi prezent în mai multe locuri deodată ca răspuns la criticile conform cărora nu s-a implicat suficient în campanie fostul premier a fost ironizat de către senatorul Radu F. Alexandru.

„Mai bine să nu se cloneze. Să rămâna aşa cum e că ne face mai mult rău”, a afirmat Radu F. Alexandru. Senatorul democrat-liberal l-a luat în vizor şi pe coordonatorul campaniei ARD, Adriean Videanu.

„Dacă ne daţi doar indicaţii tovărăşeşti nu e suficient. Ce faceţi cu campania pe Bucureşti? Unde sunt banerele anti-USL? De ce nu e USL criticat mai mult?”, au fost reproşurile aduse lui Videanu.

Răspunsul a fost caracteristic fostului ministru al Economiei. „N-ar fi rău să vă plătiţi mai întâi cotizaţia şi apoi să vorbiţi”, a venit replica lui Videanu.

Nemulţumirile au continuat apoi la adresa partidelor-satelit ale PDL. Fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, s-a plâns de slaba prestaţie în campanie a candidatului propus pentru Senat, Laurenţiu Fufezan. Coleg de campanie în Sibiu pentru postul de senator alături de Fufezan, lui Ariton i s-a părut inadmisibilă strategia reprezentantului Forţei Civice de a cere public ajutor financiar pentru cheltuielile electorale.   

Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu nu a scăpat nici el de critici. Deşi nu mai candidează pentru încă un mandat de deputat, Voinescu a fost acuzat de către preşedintele PDL Constanţa, Gigi Chiru, că ar fi susţinut-o „din spate” pe Maria Stavrositu contra sa, în lupta internă din partid. În urma unor acuzaţii de ambele părţi, Maria Stavrositu a părăsit luna trecută PDL, hotărând să candideze din partea PPDD pentru un post de deputat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.